Col·lecció Jordi López Vilar

Recordeu que si feu “clic” sobre les imatges les podreu veure un poc més grans.

Festes de Sant Joan 1958. Les pubilles o "dames" de festes, Carme Vilar Rosanes (esquerra) i Regina, flanquejades pel tio Panader (esquerra) i Vcent Ramon de Nela, carregat amb la copa per al campionat de futbol local.

Festes de Sant Joan 1958. Les pubilles o “dames” de festes, Carmen Vilar Rosanes (esquerra) i Regina, flanquejades pel tio Panader (esquerra) i Vicent Ramon de Nela, que va carregat amb la copa per al campionat de futbol local. Pareix el carrer Baix empedrat.

Al camp de fultbol, que ja estava on està ara, amb l'àrbitre i els capitans dels dos equips. El de la dreta és Vicente Campos.

Al camp de fultbol, que ja estava on està ara, amb l’àrbitre i els capitans dels dos equips. El de la dreta és Vicente Campos.

Carmen i Regina amb un dels equips. Només reconeixem a José Catalán (Pepe Cala), que és el més proper a Carmen.

Carmen i Regina amb un dels equips. Només reconeixem a José Catalán (Pepe Cala), que és el més proper a Carmen.

En el segon equip reconeixem de nou a Vicente Campos amb el ram de flors, a l'altra banda, el porter i el xic de la dreta son dos germans Palanques. A la fila de davant, a l'es querra Pascual de Novella, i davant de l'àrbitre Enrique Manyà.

En el segon equip reconeixem de nou a Vicente Campos amb el ram de flors, a l’altra banda, el porter i el xic de la dreta son dos germans Palanques. A la fila de davant, a l’esquerra Pascual de Novella, i davant de l’àrbitre Enrique Manyà.

A fira de Santa Cristina en camió, 1951. D'esquerra a dreta, José Capella, Angelines, Pilarín EScrig, Rosarito Villaret, Carmen Vilar Rosanes i José Panchut.

A fira de Santa Cristina en camió, 1951. D’esquerra a dreta, José Capella, Angelines, Pilarín Escrig, Rosarito Villaret, Carmen Vilar Rosanes i Pascual de Manzana.

El mateix dia de Fira. D'esquerra a dreta, començant per dalt: José Capella, Angelines, Rosarito Villaret, Pilarín Escrig, Carmen i Pascual de Manzana. A la tira de baix, Vicente Màlia, Teresa Cruz i José Panxut.

El mateix dia de Fira. D’esquerra a dreta, començant per dalt: José Capella, Angelines, Rosarito Villaret, Pilarín Escrig, Carmen i Pascual de Manzana. A la tira de baix, Vicente Màlia, Teresa Cruz i un desconegut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: