Agraïments

Aquest Dossier no havera sigut possible sense la col·laboració de moltes persones: Aguilella José, Cabañes Joan, Cases Antonio, Diago Agustí, Ferri Vicente, Huguet Jesús, Medina Francisco, Pallares Enric, Peirats Manolo, Pitarch Rafael, Saborit Ramon, Vilar Enrique, Vilar Nelo. Igualment hem contat amb l’ajuda incondicional dels meus fills Roser, Joan i Josep així com la de la meva esposa Empar Pons, i segurament molts altres que en aquest moment no recordem. La seva imprescindible ajuda ha consistit en prestar-nos material, donar-nos informació, facilitar-nos fotos, acompanyar-nos en les nostres recents visites a la zona, corregir possibles errors dels textos, ajudar-nos en el treball informàtic o simplement animar-nos .

També han col·laborat l’Ajuntament d’Artana i el Director del Parc Natural de la Serra Espadà junt al seu amable i eficient personal.

Així mateix, cal reconèixer que el treball per la conservació de les Penyes Altes ha sigut obra de dotzenes de col·lectius i organismes oficials, centenars de persones que en alguna o en moltes ocasions han treballat per la defensa del paratge i molts milers de ciutadans que han tingut notícia del perill de destrucció i han mostrat en algun moment la seva solidaritat o preocupació.

A tots ells el nostre més sincer agraïment.

Josep Herrero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: