Proposta de plantada d’arbres en camí peatonal

Reproduïm ací la petició signada per Josep Herrero en nom d’Artanapèdia i adreçada a l’Alcalde d’Artana en juliol de 2016, per demanar la plantada d’arbres en el passeig que va d’Artana a la piscina. Cal recordar que durant molt anys ja hi hagué un passeig flanquejat per eucaliptus al mateix lloc, on anaven a passejar els joves d’Artana. Els passejos coberts per l’ombra dels arbres no són un invent modern, és una qüestió de lògica bàsica on esperem que prenga part la gestió pública.

Artanapèdia, 24 de juliol de 2016

 

Il·lustríssim Senyor:

Com vosté sap des d’Artanapèdia estem preocupats i també ocupats per tot el que supose una millora per al nostre poble, una part d’aquesta activitat la dediquem a fer propostes en benefici dels nostres conciutadans.

En aquest cas la proposta que fem és ben fàcil:

A l’estiu la gent que va a passejar i sobre tot a la piscina es troba amb una zona que va de la rotonda de la trilladora fins la urbanització amb uns punts desprotegits d’ombra; també les escales que van de la font a la pista de pàdel i al restaurant tenen el mateix problema.

Nosaltres suggerim que tota aquesta part abans assenyalada siga plantada d’arbres de fulla caduca com podrien ser lledoners, d’aquesta manera es tindria protecció a l’estiu i sol a l’hivern, tota aquesta plantació podria ser reforçada amb reg per degoteig. Sabem que possiblement una part del terreny on caldria actuar és de propietat privada, però no és descartable arribar a un acord també satisfactori.

És proposta que fem perquè la considerem justa, convenient i amb poc de cost per al municipi.

Josep Herrero

 

IL·LUSTRÍSSIM SR. ALCALDE D’ARTANA

%d bloggers like this: